1. august 2022  |   Hårde hvidevarer  |   Varm

Varm luft og grill

OBH Nordica Easy Fry & Grill Precision 2in1 Digital er et langt navn, men det fortæller en del om produktet.

Varm
1. august 2022  |   af Søren Bang Hansen

OBH Nordica Easy Fry & Grill Precision 2in1 Digital er et langt navn, men det fortæller en del om produktet.

Med cirkulerende varmluft kan maden tilberedes med 99 procent mindre fedt. Fra det enkle touch-display kan du vælge programmer til sprøde pommes frites, nuggets, kylling, kød, fisk, grøntsager og desserter. En fin bonus er grillfunktionen med alu-rist, som tilføjer en lækker grillet overflade. Der medfølger praktisk tilbehør og netadgang til 30 inspirerende opskrifter.

easy fry & grill precision 2in1 | grill | obh nordica | varmluft
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Downdraft hobs vil vinde endnu mere frem i 2023
Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt downdraft hobs – aspiration hobs, hood in hob – kært barn har mange navne – vinder indpas hos forbrugerne. Downdraft hobs, eller induktionskoge-sektion med integreret emhætte, er blevet det nye sort, og noget som forbrugerne efterspørger i stor stil. Den tendens vil kun udvikle sig endnu mere […]

Prisvindende pizzaovne er det nye sort fra Witt!
Design, funktionalitet og sublim smag går op i en sprødere enhed med de nye pizzaovne fra Witt, og nu har ETNA-serien vundet Good Design og German Design Award! De spritnye pizzaovne fra Witt er klar til at indtage 2023, og at ovnene nu er hædret med både Good Design og German Design Award, viser med […]

Siemens: kunstig intelligens giver bedre bagværk
De nye indbygningsovne i iQ700-serien bruger intelligente algoritmer for at tilpasse bage- og stegeresultatet efter brugerens personlige smag.

Vild med hjemmelavede flødeboller?
Så vil du elske denne kogeplade. Efteråret kalder på hyggelige sysler i køkkenet. Hjemmelavede flødeboller og macarons har aldrig været nemmere. De Dietrich har designet en serie induktionskogeplader med ekstrem nøjagtig temperaturkontrol – helt ned til én grads tolerance. Uundværlig, hvis du går rundt med en lille konditor eller kok gemt i maven eller bare ikke orker flere mislykkede madprojekter.

Sådan får du flest vitaminer ud af din mad
Vitaminer, mineraler, næringsstoffer … Vi vil gerne have så mange af dem som muligt. Skånsom tilberedning af maden er nøglen til at bevare saften og kraften i råvarerne. Her er en dampovn optimal. De Dietrich præsenterer nu verdens første ’full size’ ovn med 100% damp og pyrolyse. Der er en grund til at professionelle kokke […]

Kogesektion i topklasse
Phantom er EICOs egen serie af ”aspiration hobs”, som samler emhætte og induktionskogesektion i ét produkt.

Ventetid er en saga blot…
Witt pizzaovn, med roterende sten og dobbeltbrænder, holder på varmen og bager lynhurtigt pizza efter pizza!

NikolaTesla Flame – Prisvindende gaskogesektion med integreret emhætte
Mød NikolaTesla Flame - gaskogesektion med integreret emhætte - den eneste af sin slags på markedet. Det prisvindende NikolaTesla Flame, designet af italienske Fabrizio Crisà, er det nyeste skud på stammen, når vi snakker innovation og power i ét produkt.

Fedtfri mad til otte
Med Easy Fry XXL fra OBH NORDICA kan du bage søde kartofler med varmluft, grillstege en hel kylling, eller bage en kage.

Ovnen har wi-fi og mikrobølger
Når ovnen er på nettet, kan du betjene den fra mobilen, uanset hvor

Perfekt til hjemmebageriet
Præcis varmefordeling, stabil temperatur og lynhurtig opvarmning.