15. juni 2021  |   TEMA  |   Det smarte hjem  |   Hårde hvidevarer  |   Varm  |   Kogeplade

Totalt tjek på temperaturen

ASKO Celsius Cooking er meget mere end blot endnu en induktionskogeplade. Gryderne har indbygget temperatursensor, som kommunikerer med kogepladen og den tilhørende app.

Kogeplade
15. juni 2021  |   af Søren Bang Hansen

Dette efterår lancerer ASKO Celsius Cooking, som er meget mere end blot endnu en induktionskogeplade. Til systemet hører forskellige gryder og pander med temperatursensor i bunden, en temperaturmåler og en interaktiv app. Det hele kommunikerer trådløst via Bluetooth.

Teknologien, som er udviklet sammen med Hestan Cue, gør det muligt at kontrollere madens temperatur meget præcist. Temperaturen overvåges både inden i maden og på overfladen af gryden eller panden, så intet bliver for varmt eller for koldt.

Appen indeholder en række opskrifter, som faktisk kan ”styre” madlavningen: Temperaturer og tid kontrolleres, og kokken får besked om at tilsætte ingredienser eller gøre bestemte ting, mens kogepladen leverer den rette mængde varme.

Det er en ny og cool madlavningsoplevelse. Du laver stadig maden selv, men med et nyt niveau af hjælp. Vi ser det som en slags GPS i køkkenet, der giver mennesker inspiration og selvtillid til at skabe nye retter, der virkelig kan imponere, siger Vincent Hofstee, global design manager hos ASKO.

Induktionskogepladen kan selvfølgelig også bruges uden tilbehøret. Den intuitive betjening med runde skydere giver nem kontrol med madlavningen, og alle touchbetjeninger er baggrundsbelyst, så de kun ses, når der er brug for dem.

app | asko | kogeplade | smart home | vincent hofstee
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Downdraft hobs vil vinde endnu mere frem i 2023
Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt downdraft hobs – aspiration hobs, hood in hob – kært barn har mange navne – vinder indpas hos forbrugerne. Downdraft hobs, eller induktionskoge-sektion med integreret emhætte, er blevet det nye sort, og noget som forbrugerne efterspørger i stor stil. Den tendens vil kun udvikle sig endnu mere […]

Vild med hjemmelavede flødeboller?
Så vil du elske denne kogeplade. Efteråret kalder på hyggelige sysler i køkkenet. Hjemmelavede flødeboller og macarons har aldrig været nemmere. De Dietrich har designet en serie induktionskogeplader med ekstrem nøjagtig temperaturkontrol – helt ned til én grads tolerance. Uundværlig, hvis du går rundt med en lille konditor eller kok gemt i maven eller bare ikke orker flere mislykkede madprojekter.

Kogesektion i topklasse
Phantom er EICOs egen serie af ”aspiration hobs”, som samler emhætte og induktionskogesektion i ét produkt.

NikolaTesla Flame – Prisvindende gaskogesektion med integreret emhætte
Mød NikolaTesla Flame - gaskogesektion med integreret emhætte - den eneste af sin slags på markedet. Det prisvindende NikolaTesla Flame, designet af italienske Fabrizio Crisà, er det nyeste skud på stammen, når vi snakker innovation og power i ét produkt.

Kogepladen styrer emfanget
Den nye fuldautomatiske induktionskogeplade fra THERMEX, HOB Link Premium, giver nem og automatisk kontrol over dit Thermex-emfang.

Kogepladen holder øje med vandet
SenseBoil sørger for, at vandet ikke koger over.

Nyhed fra Thermex

Ventiler styres efter behov
Med Ventmex-programmet tilbyder Thermex en løsning i form af ventiler. Når emhætten tændes, lukkes ventilen i badeværelset til et minimum, så suget koncentreres i emhætten.

Hvor smart er det smarte hjem?
Den teknologiske udvikling betyder, at stadig mere kan lade sig gøre. Netop derfor kan både producenter og forbrugere måske med fordel tænke lidt dybere over, hvor vi selv trækker grænsen mellem ”need to have”, ”nice to have” – og ”arj, det der er altså for fjollet”.

Hvidevarer på nettet kan rammes af hackere
Når køleskabet, robotstøvsugeren og utallige andre apparater kobles på nettet, bliver de principielt sårbare over for hackerangreb. Men hvor bekymrede skal vi være? Og hvad kan vi gøre for at sikre os – både som producenter og forbrugere? Vi spurgte chefen for Center for Cybersikkerhed (CFCS), Thomas Lund-Sørensen.

Nyt hvidevare-brand lanceres i Danmark
Hisense er ikke noget kendt navn blandt danske forbrugere, men det kan det snart blive. De kommende måneder lancerer Gorenje Group Nordic en bred vifte af produkter med Hisense-logoet på fronten.