16. december 2022  |   Små elektriske apparater

En gammel fabriksbygning danner rammen om Thuesen Jensens nye showroom.

Her spiller det rå og upolerede rum op til de lækre og funktionelle produkter. Og det gamle rums sjæl har fået lov til at leve.

Små elektriske apparater
16. december 2022  |   af Henrik Egede

Ideen var at skabe et levende showroom med sin helt egen sjæl, hvor kunderne kan opleve Thuesen Jensens kollektioner på en ny måde. Et stort køkken er installeret langs endevæggen med tilhørende borde og siddepladser, og her er det planen at eksempelvis kokke vil bruge det til pop-up events, der kan afholdes seminarer og laves andre events for virksomheder.

Virksomheden er et “brand house”, der har fokus på Kitchen, Living og Dining. Derfor er en rundgang i showroom heller ikke begrænset til små elektriske husholdningsapparater. Den besøgende ser verdens største Peugeot-peberkværne, Pillivuyt-mælkekander formet som køer samt lange rækker af Luigi Bormioli glas.

Inden for denne branches område er der produktnyheder fra bl. a. Magimix, Nemox ismaskiner KitchenAid, Bamix, Severin og Leifheit.

Roegalarm - Jacob Jensen 2022
Produktnyhed til “det sene forår” 2023: Designer-røgalarmer fra Jacob Jensen.

Nyheder? Hvidvare-Nyt.dk tillader sig at røbe en enkelt. I det “sene forår” 2023 kommer en helt ny serie Jacob Jensen røgalarmer i markedet. Her tages et nyt skridt, så hjemmets mest ordinære stykke elektronik nu også bliver præsentabelt design. Mere følger, også her på portalen, fra Thuesen Jensen selv.

isenkram | røgalarm | thuesen jensen
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
En ny, revolutionerende måde at spise is på
Is er altid godt, men FRISKLAVET IS er … uimodståeligt! Den italienske is har altid været i en liga for sig. Med den revolutionerende ismaskine fra italienske TooA kan du nu tilberede ægte italiensk gelato portionsvis. Altid frisklavet. Uden tilsætningsstoffer. Højeste kvalitet. Intet spild. Bare mums! Du kender det sikkert. Du køber en liter is […]

Denne køkken-gadget hitter som aldrig før
De høje elpriser får kunderne til at flokkes om strømsparende produkter. Lige nu samler den helt store "hype" sig om de såkaldte airfryers, der både sparer strøm, tid og kalorier.

Mieles mikro-støvsuger suger designpriser til sig
Miele Boost CX1 lanceres i løbet af september. Boost CX1 kan prale af stærk ydelse, nem betjening - og hele to designpriser.

Kaffe i farver
Melitta LatteSelect er en fuldautomatisk kaffemaskine i stilrent design. Den store farveskærm med billeder af de forskellige kaffedrikke giver en intuitiv betjening.

Bæredygtig støvsuger
Den trådløse Green 800 fra Electrolux er fremstillet af 65 procent genbrugsplast.

Et væld af lækre konsistenser
Nu lancerer Braun en blender, som giver dig lige den konsistens, du leder efter til din madlavning.

Drik din køkkenhave
Frugt, bær og grøntsager fra haven forvandles til sund og lækker juice, når du propper høsten i Witt Premium Slowjuicer.

Ny tendens: at flashe rengøringen
Der er nye tider og nye tendenser i hjemmene. Forbrugerne har flere produkter end nogensinde til rengøringen. Og flere af de nytilkomne produkter – ledningsfri gulvvaskere eller robotter – står fremme.

Nilfisk Select-serien – Den effektive og brugervenlige støvsuger
Nilfisk Select-serien er den brugervenlige, effektive og alsidige støvsuger, der klarer alle dine rengøringsopgaver

Robotten genkender hunde-hømhøm
Det kan være slemt nok, hvis hunden af og til efterlader små uheld på stuegulvet.

Støvsuger med kunstlig intelligens
SAMSUNGs Jet Bot AI+ er verdens første robotstøvsuger med Intels Movidius A1-processor.