22. juli 2022  |   TEMA  |   Sommerklar

Stilren luftrenser til pollensæsonen

Pollen, støvpartikler, os fra madlavningen… Det hele er med til at forværre luftkvaliteten i hjemmet.

Sommerklar
22. juli 2022  |   af Søren Bang Hansen

Pollen, støvpartikler, os fra madlavningen… Det hele er med til at forværre luftkvaliteten i hjemmet. Konsekvensen kan være hovedpine og irritation i øjne, næse og hals – især hvis man er allergiker.

Men der er hjælp at hente fra Electrolux Well A7, der bortfiltrerer 99,93 procent af rummets forurenende stoffer, allergener, støv, lugte og skæl fra kæledyr. Den effektive luftrenser kan rengøre lokaler på op til 60 kvadratmeter og er derfor velegnet til de store rum, hvor familien samles. Det avancerede femtrins rensningssystem efterlader rummet renset efter blot syv minutter.

Luftrenseren er bærbar, så den let kan flyttes fra rum til rum, og du bestemmer selv, om den skal stå på gulvet eller hænge på væggen. Med den tilhørende app kan du indstille og styre luftrenseren samt aflæse information om rummets luftkvalitet.

Den elegante luftrenser fås i to farver, og du kan tilkøbe et særligt ”Decor kit”.

Elegant design

Well A7 er udført i skandinavisk design og fås i to neutrale farver, der blender flot ind med omgivelserne. Stoffet er fremstillet af genbrugte plastflasker og lavet i samarbejde med den danske tekstilvirksomhed Kvadrat.

– Vi har sat os for at hæve standarden for luftrensere, og vi stræber efter perfektion i både form og funktion. Vi ved, at den indendørs luftkvalitet påvirker vores velvære, så vi har skabt en luftrenser med den bedst mulige teknologi, der gør den så let som mulig at betjene for forbrugeren, siger Alexander Pierrou, General Manager i Electrolux Nordics.

alexander pierrou | electrolux | luftrenser | well a7
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
8 kilo isterninger i skuffen
Hvis sommerens friske råvarer skal sikres længst mulig holdbarhed, må du ikke gå på kompromis med dine kolde hvidevarer.

Et væld af lækre konsistenser
Nu lancerer Braun en blender, som giver dig lige den konsistens, du leder efter til din madlavning.

Kølig vin til lune aftener
De elegante vinskabe fra Siemens opbevarer din vin under optimale forhold...

Tril ud i sommerlandet
Man ser dem overalt på denne årstid – især i byerne, hvor elektriske løbehjul er et smart og bekvemt alternativ til cyklen.

Drik din køkkenhave
Frugt, bær og grøntsager fra haven forvandles til sund og lækker juice, når du propper høsten i Witt Premium Slowjuicer.

Frisk luft til bord og gulv
Nu kan hedebølgen bare komme an, for Thermex ruster os til sommeren med to ventilatorer..

Udstil de kolde drikke
Det varme vejr kalder på kølige drikke, og med den nye ”display cooler” fra Vestfrost (MFG 95) er det intet problem at holde sig afkølet – på en cool måde.

Sommerklar!
Sommeren er over os – og så skal man ikke gå ned på udstyr. Måske kunne du bruge en transportabel gasgrill til sommerens udflugter? En blender til iskolde smoothies? En robotklipper til græsplænen? Eller et vinkøleskab til sæsonens svalende rosé-nydelser? Vi har samlet en række aktuelle produkter, som hver især er med til at gøre sommeren til noget særligt.