15. juni 2020  |   Kort nyt

Shop-in-shop: El-Gården flytter ind hos Kvickly

El-gården og Kvickly i Varde har indgået samarbejde om en godt 100 kvadratmeter stor El-Salg-butik – inde i Kvickly.

Kort nyt
15. juni 2020  |   af Søren Bang Hansen

I godt en måned har kunderne hos Kvickly i Varde haft mulighed for at shoppe et bredt udvalg af hårde hvidevarer og forbrugerelektronik i en ca. 100 kvadratmeter stor El-Salg-butik inde i selve Kvickly-supermarkedet.

Butikken er en såkaldt shop-in-shop. Den er resultatet af et samarbejde, som El-gården og Kvickly Varde indgik tidligere på året, fortæller Anni Thomsen, adm. direktør i El-gården.

– Vi havde planlagt den store åbning før påske, men da Danmark lukkede ned, ændrede vi planerne og lavede en stille åbning. Det har så til gengæld givet os mulighed for at få arbejdsgangene på plads i ro og mag. Med en placering inde i Kvickly får vi selvsagt en større kundegennemstrømning. Og mulighed for at fange interessen hos en bredere målgruppe end dem, der kommer forbi vores hovedbutik på Nordre Boulevard. Vi skal naturligvis være der, hvor kunderne er. Og vi kan allerede nu se, at det skaber en interesse at være til stede inde i Kvickly, siger Anni Thomsen.

Hybridbutik

I sådan en ”butik-i-butikken” er pladsen begrænset, så her er ikke mulighed for at udstille alle EL-Salg-kædens godt 12.000 varenumre. Derfor vil der være produkter, herunder lamper og lyskilder, som El-gården fortsat primært sælger fra butikken på Nordre Boulevard og via Lampeexperten.dk.

Men de varer, som ikke er fysisk tilgængelige i butikken i Kvickly, vil kunne bestilles fra touch-skærme inde i butikken, som giver kunderne adgang til kædens fulde sortiment. Alle varer kan købes med levering og installering hjemme hos kunden, til udlevering hos hvidevarelageret på Nordre Boulevard eller med levering i Kvickly.

– Hermed har vi skabt en hybrid mellem det at handle i en fysisk butik og at handle på nettet. Det er et koncept, der også kendes fra andre lande, hvor meget handel foregår på nettet. Kunderne får rådgivningen og den gode service, som de kender os for. Og de får samtidig adgang til et af de største sortimenter inden for forbrugerelektronik. Vi kan se, at kunderne reagerer positivt på denne mulighed, siger Anni Thomsen.

Godt for byen

Hos Kvickly i Varde er adm. direktør Michael Thygesen også glad for det nye samarbejde med El-gården.

– Vi er to butikker, der matcher hinanden rigtig godt. El-gården er kommet ind i Kvickly med et sortiment, vi ikke havde i forvejen. Så samarbejdet skaber en mere spændende totaloplevelse for vores kunder i varehuset. Det er også rigtig godt for byen, at kunderne dagligt bliver mindet om, at vi har en række spændende butikker i byen med højt serviceniveau og et bredt udvalg af varer. Jeg ser store perspektiver i denne type samarbejder, og jeg glæder mig til at se, hvordan det kan udvikle sig, siger Michael Thygesen.

På grund af corona-udbruddet slog butikken-i-butikken dørene op uden den store festivitas. Men El-gården lover en behørig åbningsfest senere på året, når corona-situationen tillader det.

Butikschef Lasse Kristensen og sælger Daniel Karlsen i den nye “butik-i-butikken”.
el-gården | kvickly
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
December dykkede
December blev "blodrød", hvis man ser  på APPLiAs markedsdata for produkter.

CES 2023: Fokus på teknologi som hjælp
Lyst til et brusebad, hvor vandet fra bruseren blander sig med din udvalgte aroma?

Procter & Gamble: nyt medlem i APPLiA
APPLiA starter det nye år med at byde velkommen til et nyt medlem: Procter & Gamble.

APPLiA: Hilsen til Heunicke
Danmark har siden sidst fået ny SMV-regering og dermed også ny miljøminister: Magnus Heunicke (S).

Witt ad nye veje
Witt A/S - Herning-virksomheden, der er medlem af APPLIA - starter 2023 med en investering, der ligger uden for hvidevarer og elektronik.

Ny formand i Elretur 
Elretur - Danmarks største kollektivordning for producentansvar på elektronik - har skiftet ud i bestyrelsen.

Black Friday 2022: Mindre end 2021
Prisstigninger lagde ifølge en samlet opgørelse en dæmper på Black Friday 2022, som i Danmark blev knap 5 procent mindre end i 2021.

#KillURbill – APPLiA Europe  
Fyld ikke for meget i tørretumbleren! Lad ikke vandet løbe, når du børster tænder ...

Headsets hitter
Afsætningen af headsets (på dansk høretelefoner) er oppe med 1% i forhold til rekordåret 2021.

Retail rekord
Forbrugerne er tilbageholdende, men ikke så meget, at de afviser et godt tilbud. 

Fryser isoleret med lava
Liebherr præsenterede på IFA messen verdens første fryser med energiklasse B.