10. januar 2023  |   Hårde hvidevarer  |   Varm  |   Ovn  |   Produktnyt

Prisvindende pizzaovne er det nye sort fra Witt!

Design, funktionalitet og sublim smag går op i en sprødere enhed med de nye pizzaovne fra Witt, og nu har ETNA-serien vundet Good Design og German Design Award! De spritnye pizzaovne fra Witt er klar til at indtage 2023, og at ovnene nu er hædret med både Good Design og German Design Award, viser med […]

Ovn
Sponseret indhold
10. januar 2023  |   af Witt

Design, funktionalitet og sublim smag går op i en sprødere enhed med de nye pizzaovne fra Witt, og nu har ETNA-serien vundet Good Design og German Design Award!

De spritnye pizzaovne fra Witt er klar til at indtage 2023, og at ovnene nu er hædret med både Good Design og German Design Award, viser med al tydelighed, at pilen peger i én retning:

ALLE vil have en bid af … æhm … pizzaen – og med features som roterende sten og dobbeltbrænder, forstår man det godt! Witt pizzaovne leverer i allerhøjeste grad varen: lynhurtig bagning, masser af smag og masser af sprødhed – det er full circle med fuldendt indpakning i stilrent, maskulint design. What’s not to like?

Ambassadørerne er enige: Witt pizzaovne er fremstillede til forkælelse på højt plan og kredser for alle sanser. Så læg vinteren bag dig og lad dig fortrylle foråret og sommeren igennem…   

Mmmm… ETNA!   

Se, hvad vi snakker om her: https://youtu.be/oBGwOKT5wUI

Vil du have en opskrift?  https://www.wittpizza.com/recipes/neapolitan-pizza-dough

Vejledende udsalgspris:

Rotante: DKK 5.999,-

Fermo: DKK 4.999,- 

Link til highres. billeder: https://we.tl/t-pzWze7jBxt

Link til video: https://youtu.be/oBGwOKT5wUI

For yderligere information kontaktes:

Cathrine Orloff Risum

Product Manager Outdoor

Mail: crm@witt.dk

Telefon: +45 70 25 23 23

Af Witt

Nøgleordene for Witt er høj kvalitet, innovation og nyeste teknologi. Designet er skandinavisk, og stilen tidløs og minimalistisk.

I 1993 startede Allan Witt sin hvidevare­virksomhed, som sidenhen er ekspanderet kraftigt. I dag er Witt kendt for sit brede, innovative og spændende produkt­sortiment - og ikke mindst som et stort, anerkendt brand på hvidevaremarkedet.

Witt står også bag en serie af kvalitets­produkter til dit køkken, specielt designet med nordisk æstetik for øje. Bygget til at holde og se godt ud hele vejen!

Witt distribueres og forhandles i Danmark, Norge, Sverige, Finland, England, Irland, Belgien, Holland og Luxembourg.

ovn | pizza | witt
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Downdraft hobs vil vinde endnu mere frem i 2023
Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt downdraft hobs – aspiration hobs, hood in hob – kært barn har mange navne – vinder indpas hos forbrugerne. Downdraft hobs, eller induktionskoge-sektion med integreret emhætte, er blevet det nye sort, og noget som forbrugerne efterspørger i stor stil. Den tendens vil kun udvikle sig endnu mere […]

En ny, revolutionerende måde at spise is på
Is er altid godt, men FRISKLAVET IS er … uimodståeligt! Den italienske is har altid været i en liga for sig. Med den revolutionerende ismaskine fra italienske TooA kan du nu tilberede ægte italiensk gelato portionsvis. Altid frisklavet. Uden tilsætningsstoffer. Højeste kvalitet. Intet spild. Bare mums! Du kender det sikkert. Du køber en liter is […]

Wilfa: ny køkkenserie i nordisk design
Wilfas nye produktserie i farven ”titanium” består af kaffemaskine, blender, elkedel og brødrister.

Siemens: kunstig intelligens giver bedre bagværk
De nye indbygningsovne i iQ700-serien bruger intelligente algoritmer for at tilpasse bage- og stegeresultatet efter brugerens personlige smag.

Sådan får du flest vitaminer ud af din mad
Vitaminer, mineraler, næringsstoffer … Vi vil gerne have så mange af dem som muligt. Skånsom tilberedning af maden er nøglen til at bevare saften og kraften i råvarerne. Her er en dampovn optimal. De Dietrich præsenterer nu verdens første ’full size’ ovn med 100% damp og pyrolyse. Der er en grund til at professionelle kokke […]

Ventetid er en saga blot…
Witt pizzaovn, med roterende sten og dobbeltbrænder, holder på varmen og bager lynhurtigt pizza efter pizza!

Smukke og smarte Samsung-nyheder
På det digitale sommer-event ”Bespoke Home 2022” afslørede Samsung nye produkter i Bespoke-serien, som skiller sig ud med et stilrent og fleksibelt design.

Længere friskhed i køleskabet handler om teknik
Du går ikke på kompromis, når du køber ind. Friske varer i høj kvalitet finder vej til din indkøbsvogn. Så ønsker du selvfølgelig også længst mulig holdbarhed for dine varer hjemme i køleskabet.

NikolaTesla Flame – Prisvindende gaskogesektion med integreret emhætte
Mød NikolaTesla Flame - gaskogesektion med integreret emhætte - den eneste af sin slags på markedet. Det prisvindende NikolaTesla Flame, designet af italienske Fabrizio Crisà, er det nyeste skud på stammen, når vi snakker innovation og power i ét produkt.

Ovnen har wi-fi og mikrobølger
Når ovnen er på nettet, kan du betjene den fra mobilen, uanset hvor

Perfekt til hjemmebageriet
Præcis varmefordeling, stabil temperatur og lynhurtig opvarmning.