12. januar 2022  |   TEMA  |   Det smarte hjem

Nyhed fra Thermex

Det smarte hjem
Sponseret indhold
12. januar 2022  |   af Thermex
Spændende nyhed…Læs folderen her:
https://issuu.com/thermex/docs/dk_thermex_sterimexcabinet
Produkterne kan købes hos en af vores mange forhandlere, eller direkte i vores webshop: https://www.thermex.dk/searchProd…
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Ventiler styres efter behov
Med Ventmex-programmet tilbyder Thermex en løsning i form af ventiler. Når emhætten tændes, lukkes ventilen i badeværelset til et minimum, så suget koncentreres i emhætten.

Totalt tjek på temperaturen
ASKO Celsius Cooking er meget mere end blot endnu en induktionskogeplade. Gryderne har indbygget temperatursensor, som kommunikerer med kogepladen og den tilhørende app.

Hvor smart er det smarte hjem?
Den teknologiske udvikling betyder, at stadig mere kan lade sig gøre. Netop derfor kan både producenter og forbrugere måske med fordel tænke lidt dybere over, hvor vi selv trækker grænsen mellem ”need to have”, ”nice to have” – og ”arj, det der er altså for fjollet”.

Hvidevarer på nettet kan rammes af hackere
Når køleskabet, robotstøvsugeren og utallige andre apparater kobles på nettet, bliver de principielt sårbare over for hackerangreb. Men hvor bekymrede skal vi være? Og hvad kan vi gøre for at sikre os – både som producenter og forbrugere? Vi spurgte chefen for Center for Cybersikkerhed (CFCS), Thomas Lund-Sørensen.

Nyt hvidevare-brand lanceres i Danmark
Hisense er ikke noget kendt navn blandt danske forbrugere, men det kan det snart blive. De kommende måneder lancerer Gorenje Group Nordic en bred vifte af produkter med Hisense-logoet på fronten.

Endnu smartere rengøring
iRobot har fået en softwareopdatering og tilretter rengøringen til din hverdag. Også gulvvaskeren Braava jet m6 har lært nye tricks.

Kenwoods kloge multimaskine
Ælte, piske eller smelte? Opgaven vælges let på den indbyggede touch-skærm.

Flere muligheder med Home Connect
Bosch og Siemens hvidevarer kan betjenes af appen Home Connect. Madopskrifter kan overføres til ovnen, som tilpasser sig automatisk.

Miele: Ovn med “madgenkendelse” får verdenspremiere i Danmark
Miele har udviklet to nye ovn-finesser, som firmaet i første omgang har valgt at teste på det danske marked. Den første finesse hedder Smart Food ID og fungerer ligesom mobilens ansigtsgenkendelse – bare med mad. Den anden nye finesse hedder Smart browning control, og den er specifikt rettet mod den evigt populære livret: pizza!

Smart på Skolebænken
AARHUS UNIVERSITET indbudt branchefolk til en tur på skolebænken omkring smart home produkter og services.