28. marts 2022  |   Små elektriske apparater  |   Støvsugere

Nilfisk Select-serien – Den effektive og brugervenlige støvsuger

Nilfisk Select-serien er den brugervenlige, effektive og alsidige støvsuger, der klarer alle dine rengøringsopgaver

Støvsugere
Sponseret indhold
28. marts 2022  |   af Ida Stilbo

Med Nilfisk Select-serien får du muligheden for at tilbyde dine kunder en støvsuger, der ikke kun klarer rengøringsopgaverne i hjemmet, men som også sikrer ordentlig filtrering ved brug. Select-støvsugeren er en brugervenlig støvsuger, der hjælper med at holde hjemmet pænt og luften rent. Og så er der hele 5 års garanti på den.

HEPA-filtre

I Nilfisk Select-serien er alle støvsugere udstyret med et HEPA 13- eller HEPA 14-filter. HEPA står for High-Efficiency Particular Air og er et filtersystem, der sørger for at rense den udgående luft ved støvsugning. HEPA-filteret fjerner over 99,9% af de luftbårne partikler. Herunder støv, støvmider, pollen og andre bakterier. HEPA-filteret sørger altså for at presse den udgående luft gennem et lille fint net, og forhindrer dermed støvpartikler i at blive sendt ud i rummet. På den måde kan man altid stole på at, Nilfisk Select-støvsugeren holder luften ren.

Arbejdsopgaver

Uanset om det er klinkerne, trægulvet, tæppet eller sofaen, der kræver rengøring, så er Select-støvsugeren det oplagte valg. Med alle Nilfisk Select-støvsugere, følger der et kombimundstykke med, der klarer enhver rengøringsopgave på hårdt underlag såvel som på tæpper. Derudover følger der tre specialmundstykker med, som er særligt udviklet til rengøring af bl.a. sofaen, lænestolen og de støvede paneler. Disse har indbygget opbevaringsplads i støvsugeren, så brugeren nemt kan tage dem frem og pakke dem væk, uden at tage yderligere plads fra hjemmet.

Brugervenlig og effektiv

Select-støvsugeren er i særdeleshed en brugervenlig støvsuger. Den tilbyder en arbejdsradius på hele 11,2 m og vejer ikke mere end 6,4 kg. Det giver brugeren friheden til nemt at kunne manøvrere på tværs af rum.

5 års garanti

Alle støvsugerne i Nilfisk Select-serien er dækket af 5 års garanti. Det betyder, at der trygt og sikkert kan investeres i en Nilfisk Select-støvsuger, der vil kunne hjælpe kunderne med deres rengøringsopgaver de næste mange år frem.

Select-støvsugeren er altså det perfekte valg for den kunde, der ønsker sig en pålidelig, effektiv og brugervenlig støvsuger, som nemt kan klare alle rengøringsopgaverne hjemmet.

Kontakt Nilfisk kundeservice på +45 72 18 21 00, eller din sælger, hvis du vil vide mere om Nilfisk Select-serien.

allergi | hepa | nilfisk | select | støvsuger
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Mieles mikro-støvsuger suger designpriser til sig
Miele Boost CX1 lanceres i løbet af september. Boost CX1 kan prale af stærk ydelse, nem betjening - og hele to designpriser.

Bæredygtig støvsuger
Den trådløse Green 800 fra Electrolux er fremstillet af 65 procent genbrugsplast.

Ny tendens: at flashe rengøringen
Der er nye tider og nye tendenser i hjemmene. Forbrugerne har flere produkter end nogensinde til rengøringen. Og flere af de nytilkomne produkter – ledningsfri gulvvaskere eller robotter – står fremme.

Robotten genkender hunde-hømhøm
Det kan være slemt nok, hvis hunden af og til efterlader små uheld på stuegulvet.

Støvsuger med kunstlig intelligens
SAMSUNGs Jet Bot AI+ er verdens første robotstøvsuger med Intels Movidius A1-processor.

Støvsugeren er også en gulvmoppe
Med ROIDMIS nye topmodel inden for ledningsfri støvsugere, RS70, får du en nem alt-i-én-løsning til forårsrengøringen.

Stilfuld støvsuger fås i tre farver
Skal din støvsuger være ”Misty White”, ”Woody green” eller ”Midnight Blue”?

Robot med bedre børster
Dette efterår lancerer Miele en ny robotstøvsuger (RX3), som er opdateret med nye effektive sidebørster. Motoren er også forbedret, og sammen med de nye børster betyder det, at Miele lover 25 % bedre rengøring end med forgængeren. Med en højde på bare 8,5 cm kan RX3 komme ind under sofaen og andre lave møbler. Den […]

Til kamp mod dyrehår
Den opgraderede Unlimited serie 8 er ifølge Bosch lige så effektiv som støvsugere med ledning. Den trådløse støvsuger er ideel til dyreejere, og det medfølgende turbomundstykke har en ekstra børsterulle, som er målrettet dyrehår. Støvsugeren opsamler let fibre på stof, også på steder, der ellers er svære at nå. Og så har den forlygter, så […]

Støvsug med stemmen
Som den eneste robotstøvsuger på markedet kan iRobot Roomba i7/i7+ rengøre bestemte navngivne zoner med en enkelt kommando via stemmestyring.

Endnu smartere rengøring
iRobot har fået en softwareopdatering og tilretter rengøringen til din hverdag. Også gulvvaskeren Braava jet m6 har lært nye tricks.