1. marts 2022  |   TEMA  |   Det lille ekstra  |   Små elektriske apparater  |   Kaffe

Mere avanceret end nogensinde

La Specialista Maestro er DE’LONGHIS mest avancerede
manuelle kaffemaskine nogensinde.

Kaffe
1. marts 2022  |   af Søren Bang Hansen
Kræsne kaffenydere forkæles her med et væld af finesser.

La Specialista Maestro er DE’LONGHIS mest avancerede manuelle kaffemaskine nogensinde. Alle funktioner er nøje designet til at bringe tilberedelsen af kaffen til det højest mulige niveau.

Maskinen har ikke bare ét men to forskellige mælkesystemer. På den ene side sidder det opdaterede MyLatterør, som er perfekt til baristaværdigt mælkeskum – og ideelt til latteart. På modsatte side sidder LatteCremasystemet, som skaber fyldigt skummet mælk med et enkelt tryk på en knap.

Den automatiske kaffekværn kan indstilles på otte niveauer – fra finmalet til grovmalet. Men denne model har yderligere to malingsgrader, som leverer ekstra finmalede kaffebønner. Sådan sikres det optimale resultat, uanset bønnetypen.

Vandtemperaturen kontrolleres præcist gennem hele brygningsprocessen. Fem temperaturprofiler mellem 90-98 grader sikrer den ideelle temperatur for at opnå den bedste smag baseret på kaffebønnens ristningsgrad.

Med dynamisk forbehandling justerer maskinen længden på forbehandlingen, afhængig af hvor stærk kaffen skal være. Processen sørger for, at vandet distribueres jævnt over kaffen gennem hele brygningen.

Den smarte tamperpakke giver et jævnt tryk og forhindrer spild af nymalet kaffe på køkkenbordet. Efter maling benyttes håndtaget til venstre for at tilføre det rette tryk til den malede kaffe.

Når det skal gå hurtigt, kan du glæde dig over seks automatiske ”one touch”-opskrifter. Med et enkelt tryk kan du brygge forudindstillede opskrifter på espresso- og mælkebaserede drikke som Espresso, Americano, Cappuccino og Latte Macchiato.

delonghi | kaffemaskiner | ny-teknologi
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Kaffe i farver
Melitta LatteSelect er en fuldautomatisk kaffemaskine i stilrent design. Den store farveskærm med billeder af de forskellige kaffedrikke giver en intuitiv betjening.

Det clairvoyante køleskab
Måske er overskriften en tilsnigelse, men med GORENJEs AdaptTechfinesse kan køleskabet faktisk forudsige dine handlinger.

Prisvindende gaskogesktion har integreret emhætte
EICO lancerer i 2022 den prisvindende gaskogesektion NikolaTesla Flame fra italienske Elica.

Stilfuld støvsuger fås i tre farver
Skal din støvsuger være ”Misty White”, ”Woody green” eller ”Midnight Blue”?

Kogepladen holder øje med vandet
SenseBoil sørger for, at vandet ikke koger over.

Kamera i køleskabet giver flere fordele
Køleskabet fortæller, hvor dine madvarer skal placeres.

Cool museum i Vojens
Siden 1997 har ildsjæle i stilhed opbygget et seværdigt museum for Brødrene Gram i Vojens.

Slået hjem – på den gode måde
Covid-19 er ikke længere en samfundskritisk sygdom. Pandemien er ovre.

Håb om højere forbrugertillid
Forbrugertilliden, som officielt opgøres af Danmarks Statistik, tog en bundskraber ved corona-pandemiens start og ramte minus 12.

Støvsugeren er også en gulvmoppe
Med ROIDMIS nye topmodel inden for ledningsfri støvsugere, RS70, får du en nem alt-i-én-løsning til forårsrengøringen.

Kogepladen styrer emfanget
Den nye fuldautomatiske induktionskogeplade fra THERMEX, HOB Link Premium, giver nem og automatisk kontrol over dit Thermex-emfang.