5. august 2022  |   Hårde hvidevarer  |   Varm  |   Kogeplade

Kogesektion i topklasse

Phantom er EICOs egen serie af ”aspiration hobs”, som samler emhætte og induktionskogesektion i ét produkt.

Kogeplade
5. august 2022  |   af Søren Bang Hansen

Phantom er EICOs egen serie af ”aspiration hobs”, som samler emhætte og induktionskogesektion i ét produkt. Nyeste model er Phantom Premium, som anvender de bedste high-end-komponenter. Den nye topmodel kombinerer maksimal ydeevne med nem betjening og et støjniveau på kun 58dB(A). Som en ekstra detalje har Phantom Premium hvidt displaylys i modsætning til det røde lys i mange andre modeller.

Modellen leveres med eller uden sort aluminiumsramme på begge sider af kogesektionens glas. Prisen er den samme, og begge modeller leveres både til recirkulation og aftræk.

eico | phantom
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Downdraft hobs vil vinde endnu mere frem i 2023
Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt downdraft hobs – aspiration hobs, hood in hob – kært barn har mange navne – vinder indpas hos forbrugerne. Downdraft hobs, eller induktionskoge-sektion med integreret emhætte, er blevet det nye sort, og noget som forbrugerne efterspørger i stor stil. Den tendens vil kun udvikle sig endnu mere […]

Vild med hjemmelavede flødeboller?
Så vil du elske denne kogeplade. Efteråret kalder på hyggelige sysler i køkkenet. Hjemmelavede flødeboller og macarons har aldrig været nemmere. De Dietrich har designet en serie induktionskogeplader med ekstrem nøjagtig temperaturkontrol – helt ned til én grads tolerance. Uundværlig, hvis du går rundt med en lille konditor eller kok gemt i maven eller bare ikke orker flere mislykkede madprojekter.

NikolaTesla Flame – Prisvindende gaskogesektion med integreret emhætte
Mød NikolaTesla Flame - gaskogesektion med integreret emhætte - den eneste af sin slags på markedet. Det prisvindende NikolaTesla Flame, designet af italienske Fabrizio Crisà, er det nyeste skud på stammen, når vi snakker innovation og power i ét produkt.

Kogepladen styrer emfanget
Den nye fuldautomatiske induktionskogeplade fra THERMEX, HOB Link Premium, giver nem og automatisk kontrol over dit Thermex-emfang.

Kogepladen holder øje med vandet
SenseBoil sørger for, at vandet ikke koger over.

Totalt tjek på temperaturen
ASKO Celsius Cooking er meget mere end blot endnu en induktionskogeplade. Gryderne har indbygget temperatursensor, som kommunikerer med kogepladen og den tilhørende app.

Med termometer og sous vide
Skal chokoladen tempereres? Ny fuldautomatisk induktionskogeplade fra De Dietrich måler temperaturen i gryden ned til én grads præcision.

Gode råd til brug af … kogeplader
Selv de grønneste hvidevarer bliver sorte, hvis du bruger dem forkert. Her er gode råd til brug af kogeplader.

Sæt strøm til skinken
Og kog den på to minutter