9. januar 2023  |   Små elektriske apparater  |   Køkkenmaskiner  |   Produktnyt

En ny, revolutionerende måde at spise is på

Is er altid godt, men FRISKLAVET IS er … uimodståeligt! Den italienske is har altid været i en liga for sig. Med den revolutionerende ismaskine fra italienske TooA kan du nu tilberede ægte italiensk gelato portionsvis. Altid frisklavet. Uden tilsætningsstoffer. Højeste kvalitet. Intet spild. Bare mums! Du kender det sikkert. Du køber en liter is […]

Køkkenmaskiner
Sponseret indhold
9. januar 2023  |   af Witt
Med TooA ismaskinen har du altid frisklavet is. Portionsvis,

Is er altid godt, men FRISKLAVET IS er … uimodståeligt! Den italienske is har altid været i en liga for sig. Med den revolutionerende ismaskine fra italienske TooA kan du nu tilberede ægte italiensk gelato portionsvis. Altid frisklavet. Uden tilsætningsstoffer. Højeste kvalitet. Intet spild. Bare mums!

Du kender det sikkert. Du køber en liter is til desserten lørdag aften, og resten ryger i fryseren. Der ligger det så og fylder i den halvtomme emballage. I evigheder. Du er ikke alene. Tværtimod. Derfor giver det så utrolig god mening, at du nu kan tilberede frisklavet is derhjemme. Portionsvis, på blot 3 minutter – og endda ægte italiensk gelato af allerhøjeste kvalitet.

Vi elsker italiensk is

De nordiske lande ligger i top over de mest is-elskende nationer i verden – og den italienske variant har altid været vores favorit. TooAs revolutionerende koncept giver dig nu mulighed for at spise frisklavet is med lige præcis den smag du ønsker, når du vil. Der er 11 smagsvarianter at vælge imellem, og de består alle af 100% rene råvarer af højeste kvalitet, uden kunstige tilsætningsstoffer, emulgatorer eller stabilisatorer.

Velkommen til en verden af ægte italiensk is, uden at din fryser er fyldt op. App’en genkender og tilbereder hver enkelt smagsbrik.

 1. Scan QR-koden på brikken
 2. Hæld indholdet i TooA-maskinen
 3. Tryk på Start

Frisklavet gelato på 3 minutter!

TooA – meget mere end en is:

 • Madspild: Du laver altid kun den mængde is, der spises. 
 • Friskhed: Isen er altid frisklavet.
 • Miljøvenlighed og bæredygtighed: Systemet kræver ingen kølekæde, og emballagen er naturligvis plasticfri – og genbruges.
 • Tilgængelighed: Frisklavet is på få minutter.
 • Brugervenlighed: Nemt og hurtigt. Via appen scanner du QR-koden på isbrikken, så resultatet får den helt rigtige konsistens.

Klar til en ny, revolutionerende måde at spise is på? TooA er tilgængelig fra ultimo januar 2023 hos udvalgte forhandlere. Vejledende priser fra 2999,- DKK.

Højopløselige billeder: https://we.tl/t-uC9c81Vu4i

Vidste du at:

 • Gelato indeholder kun 2-9% fedt, mens den klassiske is indeholder 18-30% fedt.
 • Gelato indeholder kun halvdelen af det antal kalorier almindelig klassisk flødeis indeholder.
 • Der er ingen kunstige farvestoffer eller ingredienser i den gelato, TooA laver.
 • Gelato har et højt indhold af både proteiner, vitamin B, calcium og fosfor, som er vigtigt for et sundt helbred.

TooA:

Det italienske navn, TooA, er inspireret af det italienske ord ”tua” der betyder ”dine”. Det store T står for Technology (en revolutionerende maskine) og A’et for Artisanship (håndværk), dvs. autenciteten og kærligheden til de ægte og velsmagende opskrifter. TooA ønsker at give alle mulighed for at nyde ægte italiensk is nemt og praktisk – derhjemme.

Af Witt

Nøgleordene for Witt er høj kvalitet, innovation og nyeste teknologi. Designet er skandinavisk, og stilen tidløs og minimalistisk.

I 1993 startede Allan Witt sin hvidevare­virksomhed, som sidenhen er ekspanderet kraftigt. I dag er Witt kendt for sit brede, innovative og spændende produkt­sortiment - og ikke mindst som et stort, anerkendt brand på hvidevaremarkedet.

Witt står også bag en serie af kvalitets­produkter til dit køkken, specielt designet med nordisk æstetik for øje. Bygget til at holde og se godt ud hele vejen!

Witt distribueres og forhandles i Danmark, Norge, Sverige, Finland, England, Irland, Belgien, Holland og Luxembourg.

Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Downdraft hobs vil vinde endnu mere frem i 2023
Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt downdraft hobs – aspiration hobs, hood in hob – kært barn har mange navne – vinder indpas hos forbrugerne. Downdraft hobs, eller induktionskoge-sektion med integreret emhætte, er blevet det nye sort, og noget som forbrugerne efterspørger i stor stil. Den tendens vil kun udvikle sig endnu mere […]

Prisvindende pizzaovne er det nye sort fra Witt!
Design, funktionalitet og sublim smag går op i en sprødere enhed med de nye pizzaovne fra Witt, og nu har ETNA-serien vundet Good Design og German Design Award! De spritnye pizzaovne fra Witt er klar til at indtage 2023, og at ovnene nu er hædret med både Good Design og German Design Award, viser med […]

Wilfa: ny køkkenserie i nordisk design
Wilfas nye produktserie i farven ”titanium” består af kaffemaskine, blender, elkedel og brødrister.

Et væld af lækre konsistenser
Nu lancerer Braun en blender, som giver dig lige den konsistens, du leder efter til din madlavning.

Drik din køkkenhave
Frugt, bær og grøntsager fra haven forvandles til sund og lækker juice, når du propper høsten i Witt Premium Slowjuicer.

Ventetid er en saga blot…
Witt pizzaovn, med roterende sten og dobbeltbrænder, holder på varmen og bager lynhurtigt pizza efter pizza!

Smukke og smarte Samsung-nyheder
På det digitale sommer-event ”Bespoke Home 2022” afslørede Samsung nye produkter i Bespoke-serien, som skiller sig ud med et stilrent og fleksibelt design.

Længere friskhed i køleskabet handler om teknik
Du går ikke på kompromis, når du køber ind. Friske varer i høj kvalitet finder vej til din indkøbsvogn. Så ønsker du selvfølgelig også længst mulig holdbarhed for dine varer hjemme i køleskabet.

NikolaTesla Flame – Prisvindende gaskogesektion med integreret emhætte
Mød NikolaTesla Flame - gaskogesektion med integreret emhætte - den eneste af sin slags på markedet. Det prisvindende NikolaTesla Flame, designet af italienske Fabrizio Crisà, er det nyeste skud på stammen, når vi snakker innovation og power i ét produkt.

Årets farve hos KitchenAid
Siden lanceringen af den første kulørte røremaskine i 1955 har KitchenAid skabt liv i køkkener over hele verden med et væld af forskellige farver.

SMEG vinder designpriser
I over 70 år har SMEG produceret hvidevarer og køkkenprodukter, der kombinerer design med innovative funktioner.