23. januar 2023  |   Hårde hvidevarer  |   Varm  |   Kogeplade  |   Produktnyt

Downdraft hobs vil vinde endnu mere frem i 2023

Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt downdraft hobs – aspiration hobs, hood in hob – kært barn har mange navne – vinder indpas hos forbrugerne. Downdraft hobs, eller induktionskoge-sektion med integreret emhætte, er blevet det nye sort, og noget som forbrugerne efterspørger i stor stil. Den tendens vil kun udvikle sig endnu mere […]

Kogeplade
Sponseret indhold
23. januar 2023  |   af EICO AS

Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt downdraft hobs – aspiration hobs, hood in hob – kært barn har mange navne – vinder indpas hos forbrugerne. Downdraft hobs, eller induktionskoge-sektion med integreret emhætte, er blevet det nye sort, og noget som forbrugerne efterspørger i stor stil. Den tendens vil kun udvikle sig endnu mere i 2023.

Hvor det før handlede om at være firstmover med downdraft hobs, så handler 2023 om at skille sig ud på et voksende marked. Det gør EICOs Phantom serie, som ikke kun skiller sig ud på elegance og æstetik, men i særdeleshed også i forhold til teknologi og knowhow. Det er dansk design med fokus på kvalitet, ydeevne og funktionelt design.

Phantom Shift tager førertrøjen

“Med Phantom Shift lægger vi os i førertrøjen med et gennemtænkt produkt, som slår konkurrenterne på flere parametre. Med Phantom Shift får kunderne markedets højeste lufthastighed på 7,0 m/s med onboard motor. Phantom Shift har en god brugerflade med markedets laveste lydniveau på kun 58dB(A) på højeste normal effekt. Phantom Shift er selvfølgelig også lavet i et tidløst design, som vil forskønne de skandinaviske køkkener i årene frem”, fortæller Niels Poulsen, CCO i EICO.

Dansk design med toptunede specifikationer og lækre detaljer

“Kigger vi på Phantom serien – herunder Phantom Shift – består den af kogeplade-teknologi fra tyske EGO og en motor fra tyske ebmpapst. Ebmpapst leverer blandt andet high-end motorer til andre kendte kvalitetsbrands i markedet. Det samme gør sig gældende for EGO, som står bag elektronikken til kogepladedelen. Med andre ord; vi har valgt det bedste af det bedste, når det kommer til tysk kvalitet og knowhow – hvilket også giver Phantom serien en høj driftsikkerhed. Det flotte sorte glas er produceret i Frankrig. Her har kvaliteten igen været i højsædet, og vi har igen samarbejdet med en producent, som også leverer til adskillige andre kvalitetsbrands i markedet”. Vi taler her om produkter, som alle er produceret i Vesteuropa af markedsledere indenfor branchen”, udtaler Niels Poulsen.

De små detaljer tæller 

Man kunne godt fristes til at tro, at når der har været så meget fokus på ydeevne og lydniveau, så er der ikke kælet for detaljerne. Men her viser EICO overskud til også at tilføje de små detaljer, som gør hverdagen lidt mere lækker. Der er tilføjet hvidt displaylys i modsætning til det røde lys, som mange måske kender fra lignende produkter i markedet. Det hvide displaylys giver et stilrent og lækkert udtryk, som dermed matcher lyset i ovnens display.

Fler-funktions produkter er kommet for at blive

“Én af de ting, vi har set på messer her i foråret – og som forbrugerne vil komme til at se meget mere til i de kommende år – er produkter, som gør hverdagen smartere og nemmere for os alle – og gerne med flere funktioner samlet i ét produkt. Det er Phantom Shift et godt eksempel på”, lyder det fra Niels Poulsen.

Less is more – fokus på rene linjer

Med over to år i pandemiens tegn har hverdagens prioriteter været under lup hos mange. Disse tankebaner har også haft betydning for, hvordan designere ser fremtiden.

”Vi kommer til at se afdæmpede nuancer og et tydeligt formsprog skaleret ned til kun det nødvendige – hvor designet vil være kendetegnet ved rene linjer og simple former. Det vil forbrugerne komme til at se mere af i 2023”, slutter Niels Poulsen.

EICO har markedets bredeste udvalg, når det kommer til downdraft hobs. Udover vores Phantom serie, har vi mange NikolaTesla-modeller fra Elica og Galileo-modeller fra Faber i sortimentet.

Læs mere om Phantom Shift og find nærmeste forhandler her 

Phantom Shift

Af EICO AS

EICO er en af Danmarks førende distributører af hvidevarer, og inden for emhætter er virksomheden markedsledende. EICO samarbejder udelukkende med førende producenter på verdensbasis og fungerer som et videns- og kompetencehus med henblik på design, innovation og nærvær til kunderne. Målsætningen er til enhver tid at tilbyde en produktportefølje med kvalitetsprodukter, der har lang holdbarhed, høj effektivitet samt lave driftsomkostninger – i et tidssvarende elegant design. EICO, der i 2021 kunne fejre sit 40-års jubilæum, har hovedkontor i Brønderslev, Danmark samt aktiviteter i Norge, Sverige og Finland. Læs mere her: www.eico.dk.

aspiration hob | eico | phantom
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Prisvindende pizzaovne er det nye sort fra Witt!
Design, funktionalitet og sublim smag går op i en sprødere enhed med de nye pizzaovne fra Witt, og nu har ETNA-serien vundet Good Design og German Design Award! De spritnye pizzaovne fra Witt er klar til at indtage 2023, og at ovnene nu er hædret med både Good Design og German Design Award, viser med […]

En ny, revolutionerende måde at spise is på
Is er altid godt, men FRISKLAVET IS er … uimodståeligt! Den italienske is har altid været i en liga for sig. Med den revolutionerende ismaskine fra italienske TooA kan du nu tilberede ægte italiensk gelato portionsvis. Altid frisklavet. Uden tilsætningsstoffer. Højeste kvalitet. Intet spild. Bare mums! Du kender det sikkert. Du køber en liter is […]

Wilfa: ny køkkenserie i nordisk design
Wilfas nye produktserie i farven ”titanium” består af kaffemaskine, blender, elkedel og brødrister.

Vild med hjemmelavede flødeboller?
Så vil du elske denne kogeplade. Efteråret kalder på hyggelige sysler i køkkenet. Hjemmelavede flødeboller og macarons har aldrig været nemmere. De Dietrich har designet en serie induktionskogeplader med ekstrem nøjagtig temperaturkontrol – helt ned til én grads tolerance. Uundværlig, hvis du går rundt med en lille konditor eller kok gemt i maven eller bare ikke orker flere mislykkede madprojekter.

Kogesektion i topklasse
Phantom er EICOs egen serie af ”aspiration hobs”, som samler emhætte og induktionskogesektion i ét produkt.

Ventetid er en saga blot…
Witt pizzaovn, med roterende sten og dobbeltbrænder, holder på varmen og bager lynhurtigt pizza efter pizza!

Smukke og smarte Samsung-nyheder
På det digitale sommer-event ”Bespoke Home 2022” afslørede Samsung nye produkter i Bespoke-serien, som skiller sig ud med et stilrent og fleksibelt design.

Længere friskhed i køleskabet handler om teknik
Du går ikke på kompromis, når du køber ind. Friske varer i høj kvalitet finder vej til din indkøbsvogn. Så ønsker du selvfølgelig også længst mulig holdbarhed for dine varer hjemme i køleskabet.

NikolaTesla Flame – Prisvindende gaskogesektion med integreret emhætte
Mød NikolaTesla Flame - gaskogesektion med integreret emhætte - den eneste af sin slags på markedet. Det prisvindende NikolaTesla Flame, designet af italienske Fabrizio Crisà, er det nyeste skud på stammen, når vi snakker innovation og power i ét produkt.

Kogepladen holder øje med vandet
SenseBoil sørger for, at vandet ikke koger over.

SMEG vinder designpriser
I over 70 år har SMEG produceret hvidevarer og køkkenprodukter, der kombinerer design med innovative funktioner.